park_plattegrond

Ligging

Het park “Hof van Zeeland” ligt net buiten het schilderachtige Heinkenszand. Vanaf het park zijn alle grote Zeeuwse plaatsen binnen 15 minuten te bereiken.
De prachtige Zeeuwse zandstranden liggen op slechts 20 minuten.

Faciliteiten

Op het park bevindt zich het gezellige restaurant-brasserie “Stelleplas” met een groot terras met uitzicht over de Stelleplas. Voor zowel de kleintjes als ook voor de wat grotere kinderen zijn er op het park diverse speelmogelijkheden waaronder trampolines, klimrekken, voetbalveld, klimwand, kabelbaan en ook een buitenbowlingbaan waarvan u gratis gebruik kunt maken.
Het park grenst direct aan het gemeentelijke zwembad “Stelleplas”, Dit is een prachtig buitenbadcomplex met drie verwarmde baden, waaronder een peuterbad en een wedstrijdbad. Ook is er een 40m lange waterglijbaan en een mooi aangelegde zonneweide. Op vertoon van uw bungalowpas kunt u gratis gebruik maken van dit zwembad. Tevens kunt u gratis gebruik maken van het overdekte subtropische zwemparadijs Omnium te Goes op 10 minuten rijden van het park.
In de vakantieperiodes is er op het park een recreatieteam aanwezig  die diverse activiteiten organiseren.

Verder kunt u zowel in de Stelleplas en in het water op het park, wat direct aan de tuin van onze bungalow ligt, prima een hengeltje uitgooien om te vissen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn u eigen fietsen mee te nemen, dan kunt u deze op het park huren. Ook kunnen er kinderzitjes, skelters gehuurd worden.
Via de receptie zijn diverse fietsroutes beschikbaar die u langs de mooiste plekjes van Walcheren en Zuid-Beveland zullen leiden.

Op het hele park, en dus ook in de Bungalow,  is gratis WiFi beschikbaar voor alle gasten van het park.

Adres

Het adres van Bungalowpark “Hof van Zeeland” is, Stelleweg 175, 4451 RS  Heinkenszand.
Kijk voor alle contactgegevens op de contactpagina.

restaurant-brasserie-stelleplas
Lekker uit eten in de Brasserie!

 

zwembad-1
Het openlucht zwembvad
viswater-stelleplas
De prachtige visvijver